Store mengder fyrverkeri stjålet

Hele lageret av fyrverkeri ved Europris på Sveberg er stjålet fra containeren det var lagret i.

Daglig leder for Europris på Malvik Senter, Else Therese Eikemo fikk tips om innbruddet fra et annet firma som var på Sveberg søndag formiddag og forberedte fyrverkerisalg.

– De hadde akkurat mottatt sin container med fyrverkeri da de så at håndtakene og låsen på vår ikke var som de skule. Ved nærmere øyesyn viste det seg at låsen på containeren var brutt opp og så godt som alt innhold var fjernet, forteller Eikemo.

Taper omsetning

– Det er tydelige bil- og fotspor rundt containeren som inneholdt fyrverkeri til en utsalgspris på rundt 150.000,- kroner, sier Else Therese Eikemo som er interessert i tips fra publikum som kan ha sett noe.

Det dreier seg om to paller med fyrverkeri, tilsammen over 600 kg.

– Med så store mengder fyrverkeri trengs det en forholdsvis stor bil å frakte det bort med, sier hun.

Europrisbutikken på Sveberg ble også i 2013 utsatt for fyrverkeri-tyveri av samme slaget. Salget av fyrverkeriet skulle etter planen starte tirsdag 27.desember, men blir nå avlyst.

– Det er bare å beklage, men vi får ikke levert noe nytt nå, det er ikke mulig, sier en fortvilet daglig leder Else Therese Eikemo ved Europris på Sveberg, som mandag ettermiddag ventet på at politiet skulle ankomme åstedet.

Fortvilt butikksjef
Spor i snøen
Låsen brutt opp