Utvider etter ett år

Bilforhandleren Gipling & Co AS har 1-årsjubileum i Hommelvik og feirer dette med oppussing og utvidelse av butikken.

Bilforretningen i Hommelvik sentrum  har etter første driftsåret solgt biler for over syv millioner fra butikken i Hommelvik og daglig leder Odd Ivar S. Gipling er godt fornøyd med utviklingen hittil.

– Det har gått over all forventning da vi har solgt for mye mer enn budsjettert og innimellom er det utfordring å skaffe nok bruktbiler, sier Odd Ivar S. Gipling

– Kundene kommer fra hele landet, men vi ser også at flere og flere lokale kunder kommer innom og handler bil hos oss, og det er gledelig. Mest populært er det med firehjulstrekker og SUV, men vi ser også etterspørselen etter hybrid og el-bil er sterkt økende.

Gunstig beliggenhet

De holder til i Hommelvik sentrum like ved gamle E6 der hvor det var bensinstasjon tidligere. Etter en forsiktig start med bare en av hallene som lokale, har Gipling & Co nå utvidet og tatt over hele bygget.

– Nå får vi lyse og trivelige lokaler og det blir mye bedre plass enn hva vi hadde i starten for litt over ett år siden, sier Odd Ivar.

Hommelvik er et ypperlig sted for en bilforretning å være med sin korte avstand fra Trondheim lufthavn og omkringliggende tettsteder.

Med stadig mer å gjøre behøves flere hender og nå søker Gipling & Co etter en ny medarbeider.

– Omsetningen og etterspørselen er nå på et nivå som gjør at vi må ansette en medarbeider til som skal få ansvaret klargjøring og utlevering av bilene vi selger, forteller Odd Ivar S. Gipling.

Økende salg og fristende tilbud

Et godt resultat i året som har gått legger godt til rette for at det kan satses enda mer i 2017. Firmaet tilbyr bilmerker for manges smak og lommebok og har bredt utvalg av biler som kan leveres på dagen. Flere biler er allerede på vei inn og blir klare for en hektisk salgsperiode på nyåret.

Bilforhandleren har funnet seg godt til rette i Hommelvik sentrum og skryter av nabobedriftene.

– Vi holder til vegg i vegg med mange hyggelige folk i flere bedrifter og vi trives med å være en del av den livlige handlegaten i Hommelvik sentrum. Vi håper at vi kan bidra til økt trafikk og flere arbeidsplasser i nærområdet, sier Odd Ivar S. Gipling.