Boyband i Bruket

Staysman & Lazz slår følge med The Main Level når mP3 inntar Hommelvik ungdomsskoles juleball i Bruket kulturhus på torsdag.

Skolen vant festen i slutten av november da de sanket flere stemmer enn konkurrentene i finalerunden av mP3s julekonkurranse.

Juleparty-eksperter

Dette blir ikke gladguttas første møte med radiokanalens juleparty. Duoen var med i 2014 da Alstad ungdomsskole i Bodø vant konkurransen, og i fjor var Staysman med til Mo i Rana. De to har fått mersmak av å lage julestemning på skolene, og Stian «Staysman» Thorbjørnsen har en klar melding til  Hommelvik-elevene:

– Vi gleder oss veldig til å spille for dere!, sier han til mP3.

Fra før er det kjent at også det norske boybandet The Main Level blir med når mP3 tar med musikk, DJer lyd og lys til ballet. Laurent, Sander og Alexander utgjør gruppa og gutta har allerede begynt å glede seg til kvelden.

Ingen tvil om at dette blir fest! Det blir et j…fett show og det blir dansing, sier de singelaktuelle guttene omtrent i kor. De slapp nylig «Cold as Ice, og fra før har de hatt hits med blant andre «My Girl», «A Million More» og «Blackout».

Når de tre sjarmørene står på scenen samme kveld som Staysman & Lazz, så ligger alt til rette for at dette blir et juleball utenom det vanlige, skriver mP3 på sine nettsider.

Les også: Kan vinne juleparty

Les også: Lager video til NRK

Les også: HUSparty