Ulrikke i hovedrollen

I årets forestilling av Putti Plutti Pott, var det Ulrikke Trondal på 7 år, fra Saksvik som spilte hovedrollen som Caroline.

Foto: privat

I 2015 spilte Ulrikke smånisse, men i den ene forestillingen steppet Ulrikke sporty inn i pausen mellom 1. og 2.akt da jenta som da hadde rollen, dessverre ble syk. Ulrikke hadde øvd til rollen før audition i 2015, da drømmen alltid  hadde vært å spille nettopp Caroline.

I år var det altså Ulrikke som fikk rollen som Caroline, og etter to forestillinger ringte Malviknytt og spurte hvordan hun syntes det gikk.

– Det var kjempeartig og jeg syntes det gikk veldig bra, sier Ulrikke spontant på telefon.

I fjor steppet du inn som Caroline, var det bedre å vite at den rollen i år var din, spurte Malviknytt.

– Ja, det var det. Jeg ble kjempeglad da jeg fikk høre at det var jeg som hadde fått rollen i år. Jeg har øvet mye og det er artig, men det er forestillingene som er artigst, forteller Ulrikke.

Hva med neste år, tror du at du er med i Putti Plutti Pott da også, spør vi Ulrikke om.

– Ja, jeg håper på det. For det er så artig, at dette har jeg lyst til å gjøre flere ganger, avslutter Ulrikke telefonsamtalen med.

Putti Plutti Plott er en eventyrmusikal for barn i alle aldre av Per Asplin. Det er mer enn 40 år siden Per Asplin diktet og komponerte eventyret om den lille nissegutten Putti Plutti Pott og hans reise til Onkel Per, Petter og Caroline med Julenissens trylleskjegg.