Fra Band til Hand

Hele fem innbyggere fra Malvik er aktivt med når det lørdag, den 10. desember arrangeres «Fra Band til Hand», på kafé Larssen i Trondheim. Formålet med arrangementet er å samle inn penger til omsorgskafeen.

 

Eier og driver av kafé Larssen i Trondheim er Kim Throseth fra Hommelvik, og Malviknytt slo av en prat med han, dagen før arrangementet.

– Gjennom min jobb på kafé Larssen, ser jeg mange mennesker i løpet av en arbeidsdag. Spesielt tidlig på morgenen er det tydelig å se at mange mennesker har utfordringer, og flere har ikke noe sted å være. Det kan være alle samfunnslag, rett og slett folk som faller utenfor. Tenker nok spesielt på dette, nå når julen nærmer seg. Etter den siste tids kutt og nedskjæringer i tilbudet til vanskeligstilte, er behovet større enn noen gang. Vi som jobber i midtbyen i Trondheim, vi ser det, forteller Kim Throseth.

 

Roger Viken, Vidar Letnes, Hroar Wold Nordhaug , fra Letnes Holding og Bendik Vidvei, gitarist i Little Wing er de fire andre fra Malvik som deltar på arrangementet.

– Gleder meg masse til konserten og til å gjøre en førjulsgave til Walther. Like mye med å debutere ordentlig med egne låter i ny drakt sammen med gutta i Letnes Holding, skriver Vidar i en melding til Malviknytt.

– Det er gøy å få være med å bidra. Jeg håper folk kommer og bidrar med penger til den gode saken, men også at de heier fram alle artistene som gir en gratiskonsert i disse julebordtider, skriver Hroar i en melding.

– Et flott arrangement som det er fint å være en del av. God følelse å bidra til dette formålet, spesielt nå før jul, skriver Roger.

Kafé Larssen er Trondheims eldste pub med kontinuerlig drift, der er det live musikk hver onsdag, fredag og lørdag. Denne lørdagen er det konserter fra kl 11:30 til 02:30. Da med musikk i de fleste sjangere og en fantastisk rekke med musikere.

– Jeg er stolt over å kunne arrangere dette. Frivilligheten deltar og det er et formål dety er veldig enkelt å si ja til. Det selges ikke billetter til arrangementet, men donasjoner mottas veldig gjerne. Både kontanter, overføring til konto og Vipps kan benyttes. Omsorgskafeen, med daglig leder og stifter Walther Jarwson gir direkte hjelp til de som trenger det, og behovet er stort.

Omsorgskafeen skriver selv på sine sider at de gir et tilbud om gratis middag i varme lokaler til rusmisbrukere og hjemløse i Trondheim. Omsorgskafeen har en vennlig atmosfære med god mat og tro på at det er håp for alle, fordi Guds kjærlighet fungerer i praksis.

 

Dette er de øvrige artistene som stiller opp:

Børge Pedersen
Svein Grostad Band
Trond Helge Johnsen
Johnny Johansen Voll
Helen & The Prettyboy Pete Band
Vebjørn Moen
Helge Wærøy
Take Away
Boogie Nights
Little Wing
DNB
Ben Rogders / Rune Kleveland
Letnes Holding m/Gjester