Singel og intimkonsert

Etter at Soulsister debuterte på Cafe Rampa i Hommelvik i slutten av mai har det gått slag i slag for damene i gruppa.

De har brukt tiden sin på flere konserter og opptredener i Trøndelagsområdet og de har vært i platestudio.

The Litle Drummer Boy

Nå er deres første innspilling ute, singelen «The Little Drummer Boy» er lansert for strømming på nettet og kan lastes ned her.

Soulsister er åtte temmelig ulike personligheter, syv damer og en «hane», både når det gjelder alder, artisterfaring, musikkstil og type utdannelse.

Den yngste er 20 år, den eldste 52.

– Men sammen er vi souldynamitt, sier primus motor og initiativtaker Kristin Håkonsdatter Sjøberg.

– Soulsister er en annerledes opplevelse og er helt unik i norsk sammenheng. Mye trøkk, mye show. En må våge å glitre litt på scenen, våge å ta den «helt ut», sier Kristin, som har samle noen av Trøndelags ypperste kvinnelige vokalister og musikere til musikk i soul/blues/jazz/rockens rike.

Gir bort intimkonsert

I forbindelse med lanseringen julesingelen ønsker nå Soulsister å gi bort en intimkonsert til en av Malviknytt.no sine lesere.

Konkurransen blir lagt ut på Malviknytt sin Facebook-side og der kan man foreslå hvem som skal vinne intimkonserten ved å skrive i kommentarfeltet.

– Da kommer vi fire sangerne i Soulsister hjem til vinneren, helst i romjula, og holder konsert og skaper julekos som gir mat til sjela, sier Kristin Håkonsdatter Sjøberg.

Vinneren må bo i Malvik kommune og Malviknytt vil selvsagt lage reportasje om intimkonserten.

Selve konserten vil vare rundt en halvtime og det er fullt tillatt å invitere så mange det er plass til. Konserten skal holdes i en privatbolig og det er ikke tillat å ta inngangspenger.

konkurranse