Strålende jul

Lørdagens urpremiere på familieforestillingen av Vikhamar og Saksvik skolekorps og Malvik musikkorps i Ytre Malvik Samfunnshus kan oppsummeres med ett ord: Strålende!

Forestillinga om Juel Hjulsens jul hadde alt hva man kan ønske seg av en familieforestilling framført på samfunnshuset av barn og voksne fra stedets korps. Den hadde varme, humor og mystikk.

Historien ble godt drevet fram av dyktige sangere og skuespillere som fikk stå på scenen akkompagnert av et drivende godt orkester i Malvik musikkorps.

Det er liten tvil om at korpsene her har greid å skape en ny tradisjon som vil leve minst like lenge som den forrige. Det synges, danses og musiseres på et meget høgt nivå, og de minste aspirantene beviste at korpsmusikken er i de tryggeste hender på Vikhammer og Saksvik.

Alle gjorde en formidabel og glitrende innsats i sin store og små roller så det umulig å trekke fram enkeltprestasjoner. Denne gangen er det fellesskapet mellom barn og voksne i korpsene og bygdemiljøet rundt Vikhammer og Saksvik som får ta imot de rosende ord.

Det er altså advent og førjulstid. På Vikhammer har de dyktige og talentfulle musikerne skapt førjulsstemning. En førjulsstemning som man bare MÅ få med seg.

Neste forestilling er søndag 4.desember kl 16.00 på Ytre Malvik Samfunnshus. Dra dit – du vil ikke angre.

Se stor bildeserie fra Juel Hjulsens Jul her: