UKM komiteen inviterer

UKM komiteen i Malvik er godt i gang med planene for UKM 2017. UKM 2017, skal arrangeres her i Malvik tirsdag 14. og onsdag 15.februar.

2Påmeldingen åpner torsdag den 1. desember og den dagen arrangerer UKM komiteen workshop på Bruket Kulturhus.

Workshop er for ungdom i alderen 13-18 år og her vil de som møter opp, og har lyst, få muligheten for å prøve seg på scenen. Det vil bli servert mat og bli et allsidig program denne ettermiddagen.

Det vil bli arrangert kurs i alt fra teatersport til spansk gitar og arrangørkurs og matlaging. Påmelding gjøres via facebook på arrangementsside,  eller på e-post til Lisabeth Lind, ungdomshus eller kulturskole.

Som plakaten sier, så er det planer om mange kurs, og UKM komiteen vil presenterer de ulike kursholdere etterhvert.

– Vi gleder oss til en forrykende spennende UKM, som i år blir samtidig som kulturskolens samspillkonsert. Vi oppfordrer alle til å melde seg på, med hva det måtte være; tegning, maling, origami, dikt, novelle, bok, fotografi, sketsj, drama, diktopplesing, monologer, film/kortfilm, som arrangør, teknisk eller øvrige uttrykk, sier Estela Andreetta, som er med i UKM komiteen her i Malvik.

 

ukm