Fikser festfyrverkeri

Nyttårsaften kan innbyggerne i Malvik få oppleve et stort og flott fyrverkeri fra Midtsandtangen.

Det er Roy Tronstad på Vikhammer som via sitt firma T-pyro AS står bak initiativet. Nå ønsker han å ha innbyggerne i Malvik med på et spleiselag.

– Målet er å få til et større og finere fyrverkeri som kanskje appellerer til både voksne og unge. Tidspunktet valgte vi å sette til klokken 17.00 da det er litt før alt det andre begynner å skje på nyttårsaften, sier Roy Tronstad.

Starter «kronerulling»

Han har startet en innsamlingsaksjon via betalingstjenesten Vipps som skal gå til fyrverkeriet.

– Det blir fyrverkeri uansett, såfremt det ikke blåser for mye, men vi har fyrverkeri for en 25.000,- kroner som firmaet legger i botn. I tillegg prøver vi å samle inn penger fra de som ønsker å bidra så fyrverkeriet blir så stort og langvarig som mulig. (saken fortsetter under bildet)

fyrverkerivips

– Fyrverkeriet vil vare i omtrent åtte til ti minutter som er ganske lang tid hvis man tenker på alt som sendes opp ved midnatt nyttårsaften, sier Roy.

Nå går oppfordringen til alle innbyggerne, lag og foreninger og bedrifter i kommunen om å gi litt støtte til prosjektet. Roy Tronstad har kontaktet velforeningene i området og håper at så mange som mulig blir med å gir litt.

– Bidragene har allerede begynt å komme inn og vi er takknemlige for alle bidrag, små og store. Alt som kommer inn går direkte til fyrverkeriet og jeg har planer om å kjøre til Oslo dagen før for å hente de siste rakettene.

– Alle nødvendige tillatelser fra brannvesen, politi og kommunen er i orden så dette tror jeg skal bli veldig bra, forteller Roy Tronstad.

Gaver til Fyrverkeriet kan vippses til #12963. Les mer om festfyrverkeriet her.

Sånn ser det ut når T-pyro lager fyrverkeri: