Gullmedaljer og gode plasseringer

Sist helg stilte Malvik Turn og RG med 34 gymnaster fordelt på 19 forskjellige tropper da Buskerud gymnastikk og turnkrets arrangerte årets «Buskerudtrampetten».

På grunn av sykdom og skader måtte Malvikingene trekke ett lag fra junior kvinner tumbling, men de andre lagene kjørte som planlagt.

– Det er begrenset med plasser i konkurransen og det ble kamp om å få delta og det tok under 10 minutter før påmeldingen ble stengt. Vi hadde håpet å få meldt på lag i junior herrer også, men det rakk vi desverre ikke, forteller daglig leder i Malvik Turn og RG, Vibeke Trøa.

– De fleste gymnastene, noen trenere og foreldre reiste med buss nedover til Drammen på fredag. De som er elever i videregående skole måtte fly ned etter skoletid for ikke å få ugyldig fravær og totalt var vi 65 personer fra Malvik Turn og RG i Drammen, så heiagjengen hørtes godt på tribunen.

– Det var ekstra gøy når vi gjorde det så bra i konkurransen, sier hun.

Fem gull og vandrepokal 

Tar man en oppsummering av Malvik Turn og RG’s plasseringer etter det som er et av de største turnkonkurransene i landet viser det at laget fra Malvik er ett av de beste i landet.

Junior Mix sine 1.lag fikk gull i frittstående, trampett og tumbling samt at de vant begge vandrepokalene for høyeste karakter i frittstående og tramp/tumbling.

Junior mix 2 ble nr. 4. i tumbling og nr. 19 i trampett.

Junior kvinner fikk gull og bronse i frittstående, 4.plass i tumbling og 7. og 10. plass i trampett.

I rekruttklassen var det hele 70 påmeldte lag i trampett og tumbling og 21 lag i frittstående. Her stilte Malvik med 2 lag i frittstående og 3 lag i trampett og tumbling.

Rekrutt Malvik 1 vant gull i frittstående, sølv i tumbling og 4.plass i trampett.
Rekrutt Malvik 2 fikk 5.plass i frittstående 10. plass i tumbling og 15. plass i trampett
Rekrutt Malvik 3 fikk 17. plass i trampett og 38. plass i tumbling.

Alle resultater kan finnes på www.tropp.no.

Tok vandrepokal (Foto: Vibeke Trøa)
Pokal på gymnastene fra Malvik turn og RG (Foto: Vibeke Trøa)