Julemesse i Torggården

Årets julemesse i regi av Jøssåsen Landsby er nå åpnet, og nytt av året er at julemessa arrangeres på Torggården i Hommelvik. Tidligere har det vært lange tradisjoner med å arrangere denne julemessen på Jøssåsen.

Torggården

Malviknytt tok turen innom og fikk en smugtitt på varene som skal selges ved årets julemesse. I harmoni er varene utstilt på en veldig innbydende måte og Maren Reinacher, som til daglig jobber på Jøssåsen Landsby syntes messen er blitt veldig bra.

– Det er jo spennende å se hvordan det går å ha det her på Torggården og om folk har fått med seg at det er her det skal være. Men vi kan friste med unike produkter fra våre verksteder. Vi har håndverksprodukter fra både veveri, keramikk, snekkeri, bokbinderi og urteverksted. Jeg håper mange vil komme innom oss for en god handel, en kopp kaffe og en hyggelig prat, sier Maren rett før dørene åpnes, og salget starter.


Julemessen vil ha åpent torsdag og fredag fra 14:00 til 18:00 og lørdag og søndag i tidsrommet 11:00 til 16:00.