Fant tilbake gigantnissen

Den gigantiske nissen som ble stjålet fra Europris på Sveberg for litt over en uke siden, ble torsdag gjenfunnet og er nå tilbake hos Europris på Sveberg.

Butikksjef Else Therese Eikemo fikk tips fra en av butikkens kunder og sammen med reporteren fra Malviknytt dro hun for å se

Else Therese Eikemo ved Europris med den bortkomme nissen
Else Therese Eikemo ved Europris med den bortkomme nissen

om det var Europrisnissen som var observert.

– Den stod festet inntil en låvevegg på et gårdsbruk i Klæbu, som tipset sa og det var ingen tvil om at det var vår nisse, sier Else Therese Eikemo.

– Hvordan kunne du være sikker på at det var riktig nisse?

– Europris sentralt hadde kjøpt inn ca 300 slike nisser og et søk på google og e-bay understøttet dette. I tillegg ringte vi på og snakket med de som bodde på gården som kunne fortelle at det var noen ungdommer som hadde kommet med nissen dit.

– Så dette er nok noen «guttestreker», men hvem som har tatt den fra butikken på Sveberg vet vi jo ikke, men nå er den tilbake.

– Blir forholdet anmeldt?

– Nå har vi fått tilbake nissen som er i grei forfatning og skal nå bli stående inne. En anmeldelse har ingen hensikt, men vi håper den får stå i fred resten av førjulstida, sier Else. (se flere bilder under videoen)

Her kommer nissen på plass (video):

https://vimeo.com/191978783

 

Nissejakt
Nissen fyller opp bagasjerommet på bilen

 

På Nissejakt
Nissen hadde utsikt over Selbusjøen

nissen