Kan vinne Juleparty

Hommelvik ungdomsskole kan i år vinne Juleparty fra NRK mP3.

For i år som i fjor tar mP3 med seg DJs, lyd, lys, overraskelser og lager fest for en heldig skole et sted i landet. De siste to ukene har elever fra hele landet meldt på sine skoler, og nå har en intern mP3-jury funnet fire finalister. Det skriver nrk.no.

Hommelvik ungdomsskole

Om Hommelvik ungdomsskole skriver radiokanalen på sin hjemmeside at den er fra 1968 og er under ombygging. Det har gjort at elevene har blitt mer adskilt enn før. Det årlige juleballet har derfor blitt den eneste felles arenaen der elevene kan møtes, og de mener derfor at ballet har en helt spesiell betydning for samholdet.

Etter at fjorårets ball ble en nedtur, vil elevene ved Hommelvik ungdomsskole gjenreise interessen for ballet ved å løfte det til nye høyder. Det vil de gjøre med mP3s juleparty sånn at flest mulig kommer på årets ball.

Malviknytt.no heier på elevene ved Hommelvik ungdomsskole og ønsker dem lykke til. Du kan avgi din stemme her.