Feirer ett år med kattedag

Det har gått ett år siden Dyrebutikk1 på Malvik Senter åpnet.

Dette markeres lørdag 19. november med en litt «utradisjonell» feiring.

Thomas Moe Kristiansen Dyrebutikk1– Vi ønsker å feire bursdagen vår med arrangementet ”Kattens dag”, hvor hovedfokus er på kattens unike egenskaper, forteller dyrebutikkgründer Thomas Moe Kristiansen.

– I tillegg ønsker vi å formidle hva kattehold innebærer, og hvilket ansvar det er for eierne. Vi ønsker dessuten å synliggjøre interesse- og veldedige organisasjoner, som gjør et viktig arbeid for å ivareta katten, samt de samfunnsmessige utfordringene uansvarlig kattehold medfører, sier han.

– Det blir deltakelse fra Trønderkatten, Dyrebeskyttelsen i Sør-Trøndelag, SPCA Trøndelag, Bakgårdskatt, Malvik Kattehotell «Den Høye Hale» og Sibirkatten med flere.

I følge programmet skal Trønderkatten arrangere katteoppvisning, og Evidensa Trondheim Dyrehospital tilbyr gratis helsesjekk under arrangementet. I tillegg blir det gode tilbud i butikken og utdeling av smaksprøver fra fôrleverandørene.