Nå er det take-over

Denne uka får Hommelvik sjøside et femtitalls nye innbyggere i bygg M og N.

Det er 31 av leilighetene som kom i sommer som nå er klare til innflytting og Oddstein Rygg og resten av staben hos utbyggeren har de siste dagene gått flere runder med de nye beboerne før den siste finishen på leilighetene har blitt gjort.

Hus og garasje

– Det er alltid artig å ønske de nye beboerne velkommen og det er femte gangen vi har «take-over» her på Hommelvik Sjøside som med de siste leilighetene teller 218 boenheter. Det er over halvparten av hva som er planlagt, forteller daglig leder i Hommelvik Sjøside Bolig, Oddstein Rygg.

– I tillegg skal det bli artig å overlevere parkeringskjeller til de som har bodd her siden høsten og vinteren 2014 som nå får parkere snø og isfritt i vinter.

Når de 31 leilighetene nå fylles opp med møbler og folk gjenstår det og få solgt ni leiligheter før neste prosjekt.

– Vi har som sagt bygd litt over halvparten av de 400 leilighetene som vi har fått tillatelse til. Nå skal de siste få flytte inn og å gjøre seg kjent på området.

– Det foregår slik at de møter opp i P-kjelleren hvor de tildeles parkeringsplass og bod. Vi leser av strømmåleren og de nye beboerne får tildelt postkasse.

– Så får de nøklene til heisdøra og leiligheten og da er det bare å sende ut wifi-koden til hver enkelt leilighet før det bare er å bære inn møbler og inventar før pyntingen til jul kan starte, sier Oddstein Rygg.

Dette er femte gang Oddstein Rygg er med å arrangerer en slik «take-over» som også er starten på garantiansvaret fra boligleverandøren.

– Vi har hatt tre befaringer av leilighetene for å avdekke feil og eventuelle mangler. Entreprenøren har fulgt opp og utbedret det som har vært påpekt og senest siste uke ble den siste gjennomgangen med beboerne tatt og det som vi fant ble rettet med en gang. Jeg vil gi entreprenøren ros for godt samarbeid, sier Oddstein Rygg i Hommelvik sjøside.