Stiller ut på Vikhammer

Kunsthåndverkeren Randi Stubban fra Torp åpnet denne uken sin utstilling i biblioteket på Vikhammer. 

Der stiller hun ut kjoler for voksne og barn og noen tekstiltrykk.

– Jeg ble spurt av biblioteket om jeg ville stille ut noen av mine ting og det synes jeg er stor stas, forteller Randi Stubban.

– Det er ganske mye folk som er innom biblioteket på Vikhammer så da får jeg vist fram noe av det jeg lager. Det er jo ganske mange som ikke vet hva jeg driver med selv om de kanskje har hørt om «hun Randi som lager kjoler».

Med seg til utstillingen på Vikhammer har hun plukket kjoler i ulike farger og til ulikt bruk.

– Her har jeg vist fram bredden i det jeg produserer og har alt fra vinterkjoler med strikket hals til finere festkjoler med gulltrykk. Jeg føler jeg får vist fram variasjonene i det jeg holder på med, forteller Randi.

Alle kjolene til kunsthåndverkeren er til salgs og personalet på Vikhammer bibliotek er behjelpelig med å formidle kontakt.

Utstillingen blir hengende på Vikhammer i hle november og flyttes til Hommelvik og skal henge der i desember.