Gult er kult

Treneren for Hommelvik Guts, Sverr Inge Ness bryter med gamle vaner når han og det nye laget har startet med innendørstreninger.

Denne uken kunne man lese på sosiale medier om Sverre Inge Ness i Hommelvik som etter over 50 år med fotball som hobby måtte kjøpe seg gule fotballsko.

En artig betraktning om en, i og for seg uskyldig greie, men en artig betraktning av fotballveteranen som har ansvaret for laget Hommelvik Guts.

Denne uken har de startet treninger innendørs i Hommelvik idrettsbygg og siden starten av laget i vår har over 26 spillere vært innom treningene. Nå starter de innendørssesongen og det var i den forbindelse treneren måtte ha seg nye innesko.

– Jeg har hatt fotball som hobby i over 50 år. Startet på NerGrønberg med Viking Proff fotballsko. Helt fantastiske sko i tøy med faste knotter og beskyttelse for «hokkokulen», sier Sverre Inge Ness.

– Videre i karrièren har jeg holdt meg til Adidas i forskjellige varianter. Fellesnevneren har vært at alle fotballsko har vært svart og hvit.

Men så kom vi til i dag.

– Jeg skulle på Malvik Senter for å kjøpe meg fotballsko (innesko) og ba om et par som er svart og hvit. Ekspeditøren måtte beklage å si at det fantes nok ikke, så i dag hadde jeg min første fotballtrening med sko som er gul.

– Men for all del. I en alder av 60 år, så må jeg innrømme at det var ikke utstyret som sviktet, sier Sverre som har fått lassvis med kommentarer og «liker» på statusen sin.

– Vi har to regler på treningene. Den ene er at vi skal ha det artig og at det ikke er lov å dribler treneren. Hvis noen gjør det vlir det ikke artig, så da er det brudd på to regler, ler Sverre, som fortsatt ønsker seg medhjelpere til treninger og kamper.

Les: Ildsjel vil ha hjelp

 

.