Kjente kunstnere besøker Malvik

Hva har kunstnerne Hilde Karlsen, Grethe By Rise, Kjersti Stokke, Eugenia Brækstad, Jon-Roar Langørgen og Ranveig Eide Langørgen til felles, spør Malviknytt.no.

– Jo, lørdag 5. november og søndag 6. november skal vi ha felles salgsutstilling, her på gården Stav Østre i Malvik, forteller Ranveig Eide Langørgen.

Fra venstre:

Eugenia Brækstad, Kari Halvorsen, Grethe By Rise, Kjersti Stokke og Ranveig Eide Langørgen.

Hilde Karlsen og Jon-Roar Langørgen var ikke til stede da Malviknytt besøkte kunstnerne i det de akkurat skulle til å sette opp utstillingen.

Ranveig er primus motor for denne utstillingen og når Malviknytt tar turen innom gården Stav Østre, er både Grethe, Kjersti, Eugenia og Ranveig i full gang med å organisere utstillingen. Her står det malerier over alt og en hver centimeter veggplass blir betraktet som en potensiell plass for å formidle sine bilder. For både Hilde, Grethe, Kjersti, Eugenia er malerikunstnere, mens Jon-Roar driver med redesign og Malviknytt har tidligere skrevet om Ranveig og hennes Dekorlys. Huseier Kari Halvorsen, har også tatt turen innom for å se om alt er som det skal og gir noen instrukser i henhold til bruken av bygget.

Det er en spennende bredde på denne utstillingen, da Eugenia Brækstad har spesialisert seg på det som heter digitalmalerier, Hilde Karlsen har akvareller, Kjersti Stokke maler acryl med sand på lerret og Grethe By Rise maler acryl på papir.

Malviknytt har tatt en aldri så liten titt på det som vil være tilgjengelig på salgsutstillingen, og her er det seks kunstnere som har helt forskjellige måter å formidle sine budskap på. Du vil nok ikke finne noe provoserende kunst på denne utstillingen, men en vandring i farger, ulike uttrykk og en hyggelig atmosfære vil nok være inntrykket du kan sitte igjen med.

Ranveig vil være til stede i lokalene hele tiden og de andre kunstnerne vil bli å treffe på utstillingen i løpet av den tiden utstillingen er åpen.

– Selv om dette er en salgsutstilling, så er det viktig at folk veldig gjerne kan komme selv om de ikke har tenkt å kjøpe med seg noe, sier Ranveig og ønsker alle hjertelig velkommen både lørdag og søndag mellom klokken 11:00 og 17:00.