Låtlaboratorium med Martin

Barnas bibliotek inviterer til låtlaboratorium med komponist, multi-instrumentalist og sanger Martin Mulholland.Dette skjer lørdag 5. november på Vikhammer bibliotek og varer i omtrent to timer. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Temaene blir hvordan setter man tekst til en melodi? Hvordan kan man lokke fram toner og ord? Hvor skal man begynne når man skal skrive en sang?
Kom å bli med på et mini låtskriverkurs – passer for alle som kan skrive litt selv, skriver biblioteket i en melding.

Barnas bibliotek er et et prosjekt med støtte fra Nasjonalbiblioteket. Den første lørdagen i hver måned har biblioteket ulike arrangementer for barn. Følg med på biblioteket sin hjemmesider, på facebook og se plakater for mer informasjon om hva som kommer.

I forbindelse med Barnas bibliotek vil Mirimat Kafè holde åpent 12-15 i kantaina på skolen.

Arrangør: Malvik bibliotek
Sted: Vikhammer bibliotek

Tid: lørdag 5. november 12:00