Gleder seg over comeback

Tone Moum Drazkowski gleder seg til å ta fatt på jobben som senterleder på Malvik Senter knappe fem år etter at hun sluttet i jobben på Sveberg.

– Jeg kan bekrefte at jeg skal ta over som senterleder på Malvik Senter og at jeg allerede har startet arbeidet, forteller en glad og sprudlende Tone Moum Drazkowski til Malviknytt.no.

Tone jobber allerede tett med Nærsenter Utvikling AS og drifter alle kjøpesentrene deres i Norge. Hun driver selskapet Senterkontoret AS hvor hun er eneste ansatte.

– Nå kommer jeg til Malvik igjen og skal fysisk være der ca 50% av tiden, men vil være tilgjengelig utover det selvsagt. Æ storglær mæ! – sier hun.

– Malvik Senter har jo forandret seg mye siden starten for over seks år siden. Da var det 48 butikker i et nytt kjøpesenter som også var et nytt handelspunkt. Nå har dette fått «satt» seg og Malvik Senter har et stort potensiale og begynner å få en god og riktig butikkmiks.

– Det er fortsatt noen ledige arealer i senteret og vi har allerede hatt møter og lagt noen planer for hvordan få flere leietakere inn på Malvik Senter. Det er jo en fordel at eierne selv står for utleie i framtiden, da blir det lettere å forhandle med nye leietakere og butikker sier Tone Moum Drazkowski til Malviknytt.no.

 

Det var mb.no som først omtalte saken.