Toner og talglys

Malvik blandakor inviterer på konsert i høstmørket.

Lørdag 12.november byr de på «Toner og talglys» i Messebygget på Midtsand.

– Det blir en konsert hvor høsten er tema og det er jo en årstid da det er godt å finne fram lyset, sier leder koret Eva Vanvik.

– I fjor hadde koret Halloween-konsert, i år blir det mer dempet med en klassisk del men også med litt livlige sanger, men ikke så rocka som i fjor.

Malvik blandakor har engasjert dirigentveteranen Norunn Illevold Giske i innspurten før konserten for å finpusse på koret.

– Det er et veldig bra kor som er mottakelige for det jeg sier. Jeg er veldig pirkete med uttale og diksjon og vil at sangerne skal ha god uttale og vite hva det er de synger. Da blir formidlingen best, forteller hun.

– Jeg jobber med klangen i korene og i Malvik blandakor er det en rund og fin klang, akkurat sånn som jeg er ute etter, forteller Giske. Det er en positiv og åpen gjeng som er ivrige etter å lære.

– Vi er veldig glade for at Norunn stiller opp, hun har blitt veldig godt mottatt, forteller Eva Vanvik. Hele koret har gledet seg i hele høst, sier hun.

– Nå må folk opp av sofaen å besøke Messebygget neste lørdag, der blir det sang og musikk fremført på en fin og uttrykksfull måte, sier Norunn Illevold Giske.

Her er en smakebit fra ukens øvelse:

https://vimeo.com/189768480