Per Olav, i gang

1.november har Per Olav Størseth startet i jobben som ny annonseselger for Malviknytt.no.

Per Olav har over 25 års salgserfaring og har jobbet med annonsesalg for magasiner og aviser i en årrekke. Han er egentlig fra Meråker og bor nå i Smiskaret.

– Jeg fikk et tips om at det var annonsert etter selger i Malviknytt.no og da søkte jeg og var så heldig å få jobben. På fritiden er jeg veldig idrettsinteressert og jobber i en deltidsstilling på Lerkendal som tribuneleder, forteller han.

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Per Olav som en del av Malviknytt-teamet. Vi jobber hver dag med å utvikle oss og ønsker å skape så mange arbeidsplasser som mulig i Malvik, Per Olav er et viktig steg i videreutviklingen av Malviknytt, sier daglig leder Eirik Dalseg.

Nå skal Per Olav ut å hilse på annonsekundene i Malvik og omegn og vi i Malviknytt håper han blir godt mottatt på sin ferd.