Musikalsk Amerikareise

Det nærmer seg høstens musikalske høydepunkt for Malvik Musikkorps.

Søndag 6. november holdes høstens storkonsert, som har fått navnet «Amerikareisen» i Ytre Malvik Samfunnshus.

Malvik Musikkorps gjentar satsingen på en stor høstkonsert etter fjorårets Puls-konsert. Med seg på laget har korpset flere lokale talenter innen musikk og sang, Malvik Blandakor og en egen Dixiegruppe.

Publikum vil bli tatt med på en musikalsk reise gjennom Amerikas historie helt fra Colombus’ ankomst og fram til det moderne USA. Amerika er et stort kontinent, mange folkeslag og stor innvandring har satt preg på kulturen og historien.

Malvik musikkorps’ Amerikareise prøver å gi publikum innblikk i noe av dette rike kulturmangfoldet. Det blir Gospel og smakebiter fra hvordan livet artet seg blant samfunnets svakeste i operaen Porgy&Bess.

Det blir Happy Feet og Blues, og selvsagt blir det noe om og med helter. Amerika er jo også heltenes kontinent. Og mye, mye mer.

– Vi har lagt opp til en reise hvor vi presenterer spennende historier, mennesker og ikke minst musikk. Du vil høre om håp og glede, men også om fortvilelse og tap, skriver Malvik musikkorps til Malviknytt.

Konserten holdes i Ytre Malvik Samfunnshus kl. 18:00, søndag 6. november, for anledningen vil samfunnshuset være dekorert i amerikansk tradisjon for å sette publikum i riktig stemning.

Vi ønsker oss fullt hus, og håper mange ønsker å bli med en tur over dammen et par dager før presidentvalget.