Ønsker seg lyslykter

Når kunstfestivalen Lys & Refleks åpner på Midtsandtangen lørdag er håpet fra arrangør og kunstner Bjørg Eigard at så mange som mulig stiller opp og setter igjen lyslykter fra parkeringsplassen og utover tangen.

– Jeg utfordrer folk til å komme med lyslykter eller utskårne gresskar for å fylle tangen med lys i høstmørket på åpningsdagen. En jury vil vurdere og kåre den fineste lyslykta og jeg gir bort et signert trykk til vinneren, sier arrangør Bjørg Eigard.

– Lyktene registreres ved verkstedbygget der utstillingen er, sier forteller Bjørg Eigard til Malviknytt da vi stikker innom fredag ettermiddag for å se hvor langt hun og gjesteutstiller Pia S. Hagerup har kommet før lørdagens åpning.

– Vi er i rute og gleder oss til åpningen forteller Pia S. Hagerup. Da blir det åpningstale ved Professor Eirik J. Irgens og kulturelle innslag.

Festivalen varer til neste lørdag, den 5.november og har et omfattende program med ulike aktiviteter hver dag.

For nærmere informasjon om program og aktiviteter se arrangementets hjemmeside på Facebook.

Tekst og foto: Hanne og Eline