Flott å møte aktive unge og eldre

– Det har vært en flott dag med nydelig vær og jeg har fått møtt så mange flotte og aktive unge og eldre, sa Kong Harald da han møtte pressen etter at besøket på Midtsandtangen var over tirsdag.

Da Kongen ankom friluftsområdet ble han møtt ordfører Ingrid Aune (AP) før han mottok blomster av Kaisa Velle Herfindahl og Jonas Langørgen, begge fem år fra Vidhaugen barnehage. Og til toner av «Gamle Jegermarsj» framført av alle de fire lokale korpsene fikk Kongen og alle andre gjester og frammøtte se et variert kulturprogram som ble presentert fra scenen på samlingsstedet «Ly og Le».

Etter en samtale med Øyvind Haagenstad fra Skogskaran i Hommelvik I.L. Veteranene, Kåre Holm fra Malvik IL seniorene og driftsansvarlig for Midtsandtangen Torbjørn Sæterhaug var det tid for en kort stopp hos pressen før det ble servert lunsj med «Malvik-mat» i Snekkerverkstedet.

Se bildeserie under videoen.

https://vimeo.com/188810151