Tilbyr Kongen Tom & Jerry

I en av sine ukentlige poster på Instagram #bokfjes har Malvik Bibliotek i dag postet bilde fra boken «Kongen din» 

– Kjære Kongen! Vi kan love at det ikke blir folkedans når du besøker Malvik på tirsdag. Derimot kan det hende at du vil bli lest for? Og så kan du jo stikke innom biblioteket og låne en Tom & Jerry-film, er teksten som ledsager bildet.

– Vi poster jo en bookface fast hver fredager og prøve å lage de så relevant i forhold til det som skjer. Enten i Malvik eller på Biblioteket eller andre steder i verden, forteller Anne Margrete Sjøflot ved Vikhammer Bibliotek

– Nå kommer Kongen til Malvik og så er jo vi to som steller med dette, begge stor fans av bokserien «Kongen din», forteller Anne Margrete, som sammen med sin kollega Anne Therese Dahle, lager og legger ut de populære «bokfjesene» på Instagram.

Boka de fant illustrasjonen i er av Odd Magnus Williamsson og Sindre Goksøyr.

– Vi tok oss en frihet og retusjerte litt i teksten. Det stod egentlig «Vestfold kommunene», men «Trønder kommunene» syntes vi passet bedre, sier Anne Margrete Sjøflot.

Snart 1900 følgere

Malvik bibliotek har per i dag 1843 følgere på Instagram per i dag og du kan se flere bilder ved å se på #boocface eller følge @malvikbibliotek på Instagram.

Foto: @malvikbibliotek
Foto: @malvikbibliotek