Ildsjel vil ha hjelp

Fotballaget Hommelvik Guts søker nå etter flere medhjelpere til støtteapparatet rundt laget.

Initiativtaker Sverre Inge Ness er så langt lagets eneste trener.

– Hommelvik Guts har vokst mye på kort tid, vi er nå 26 spillere som mer eller mindre er eller har vært innom på trening. Dette er jo bare fantastisk, sier Sverre Inge Ness, men det kan bli mye for en person å holde styr på.

– Ettersom vi idag har kun en trener, søker vi etter en eller flere til å være med i støtteapparatet for Hommelvik Guts.

Varierte oppgaver 

Det er varierte oppgaver i og for laget forteller Sverre.

– Vi trenger flere til å være med å lede treningene, til å være kampleder på turneringer, fortrinnsvis når disse arrangeres i helgene. Vi har også behov for at noen lager og serverer mat og drikke på trening. 

– Uansett vil en av de viktigste oppgavene bli det å være en relasjonbygger og trygg voksenperson i gruppa, forteller Sverre.

– Er det godt betalt?

– Du får lov til å være med å utgjøre en forskjell for fantastisk ungdom minst en gang i uka, det er verdens beste betaling, avslutter Sverre Inge Ness i Hommelvik Guts, som gjerne tar imot henvendelser.