Lokker med RBK-billetter

Før årets TV-aksjon trenger aksjonskomiteen i Malvik omtrent flere bøssebærere.

Onsdag var ordfører Ingrid Aune, nestleder i Malvik Røde Kors Camilla Haugen og leder av Malvik ungdomsråd Jørgen Enoksen på Malvik videregående for å verve ungdommer til å gå årets viktigste søndagstur den 23.oktober.

TV-aksjon
Thomas Thoresen (f.v.), Sebastian Egeness og Maja Elisabeth Mikkelsen ved bordet hører på Ingrid Aune, Jørgen Enoksen og Camilla Haugen om TV-aksjonen.

– Alle kan melde seg til å bli bøssebærer ved å gå inn på blimed.no eller kontakte servicetorget på Rådhuset i Hommelvik, forteller Camilla Haugen.

Hun leder arbeidet i det lokale Røde Kors laget som skal stå for det praktiske ute på de ulike rodene.

Deler ut RBK-billetter

Elevene ved MAlvik videregående skole tok godt i mot trioen som ville rekruttere bøssebærere. Ved ett av borden satt Thomas Thoresen, Sebastian Egeness og Maja Elisabeth Mikkelsen.

– Jeg er ikke sikker, kanskje jeg blir med, sier Thomas Thoresen.

– Dessverre er jeg på klassetur, forteller Maja Elisabeth Mikkelsen, så jeg får dessverre ikke til å være med i år.

Ordfører og leder av den lokale innsamlingsaksjonen Ingrid Aune, har en ekstra gullerot til de som går med bøsse i år.

– Vi har vært så heldige at Trønder-Energi, som Malvik kommune er en av eierne i, har gitt oss 75 billetter til neste hjemmekamp på Lerkendal. Disse billettene trekker vi nå ut blant de som registrerer seg på blimed.no og deretter møter opp og går med innsamlingsbøsse, forteller hun.

– Det er viktig å huske rekkefølgen her da, først må man registrere seg på blimed.no, deretter møte opp og gå en rode. Sjansene for å vinne to billetter er meget store, sier Ingrid Aune.

Gå inn på Malvik kommune sine hjemmesider for mer informasjon om hvor rodekontorene er og når innsamlingsaksjonen går av stabelen søndag 23.oktober.