Valgte Gro fra Sveberg

Jakten på kjærligheten-bonden Axel Tobias Sanderud (43) valgte til slutt Gro Langnes (36) fra Sveberg..

Det kom fram i mandagens episode av Jakten på kjærligheten, hvor bonden ikke orket å vente lenger og sendte hjem alle frierne utenom favoritten Gro, fra gården på Singsås i Trøndelag.

Axel Tobias fortalte frierne at han hadde fått sterkere følelser for Gro enn for de andre, og at han ikke ønsket at Nina og Camilla skulle bli værende på gården og få falske forhåpninger.

Skjulte følelsene for de andre

Gro forteller til TV 2 at hun ble veldig glad da det gikk opp for henne at Axel Tobias valgte henne.

– Jeg ble overrasket over at både Nina og Camilla ble sendt hjem. Jeg visste at det skulle være et valg, men da Axel Tobias fortalte at han kun ønsket å ha med meg videre, ble jeg litt paff. Det var en veldig hyggelig overraskelse, siden jeg hadde et ønske om å være den som ble igjen til slutt, sier Gro.

For Gro var det befriende å endelig kunne være åpen om hva hun og Axel Tobias følte for hverandre.

– Jeg ble veldig lettet, siden jeg følte at jeg hadde gått rundt og hatt en hemmelighet. Dagen før dette valget, da vi var på butikken sammen, hadde Axel Tobias og jeg fortalt hverandre at vi likte hverandre godt. Det var en lettelse å slippe å holde det skjult for de andre lenger, sier hun til TV2.

Ikke noe lett valg

Det var uansett ikke et lett valg for han å sende hjem både Nina og Camilla.

– Det var tøft å sende hjem begge to, og jeg brukte hele dagen på å tenke etter om det var riktig. Men der og da hadde jeg mest følelser for Gro, og da ble det feil å la de andre være igjen på gården. Nina og Camilla hadde også sett at jeg og Gro hadde noe spesielt, så de forsto valget mitt, sier han.

Etter at Nina og Camilla reiste hjem, ble Gro værende igjen alene på gården.

– Jeg ville bruke tiden kun på henne. Gro er veldig lett å snakke med, og det virker som om vi er på samme bølgelengde. Vi trives godt i hverandres selskap, sier Axel Tobias til TV2.