Parodiperler på La Perla

Det er en ære å bli parodiert heter det og den siste lørdagen i oktober er det muligheter for å oppleve parodier som perler på en snor på La Perla Restaurant på Hundhammeren.

Da inviterer trubadur og artikaill Roger Strømsnes til helaften med parodier, historier og fra kjøkkenet kan man få god mat og drikke.

– Det er på mange måter en videreutvikling av mye som jeg har gjort før og nå har jeg satt det sammen med humoristiske historier, vitser og fortellinger mellom innslagene, forteller Roger Strømsnes.

Mange kjente fjes og stemmer

Elvis kommer (foto: privat)
Elvis kommer (foto: privat)

I løpet av showet, som varer en drøy time byr han på mange kjente fjes og stemmer.

– Jeg har et stort typegalleri å ta av med alt fra Åge, via  Sputnik til Dolly Parton, Elvis og Rotmo. Et par av typene, som en lettere animert skotte har jeg lagd selv.

Roger har ansvaret for alt i forestillingen sjøl. Han synger, spiller gitar, har orden på kostymene og kjører lyd og lys.

– I tillegg til rene parodier blir det også anledning til å kaste seg med i allsangen på en del av de kjente sangene, forteller han.

 

På turne til Spania

Trubaduren fra Vikhammer fyller nå avtaleboka si med spillejobber på julebord, underholdning på ulike bo og servicesenter og i slutten av november skal han til Spania på oppdrag.

– Det var litt artig, for det var under en konsert jeg hadde på Sirkus Shoping at en tante av meg, som er aktiv i det Norske miljøet på Torrevieja i Spania stod å hørte på. Etter konserten spurte hun om jeg ville komme å underholde når den Norske klubben skulle feire sitt 30 årsjubileum.

– Så da pakker jeg gitarer og kostymer å drar til den Spanske kysten for å underholde nordmenn der, det blir spennende, forteller Roger Strømsnes.

Men først skal han gjennomføre sitt parodishow på La Perla Restaurant på Hundhammeren lørdag 29.oktober.

– Etter showet spiller jeg til dans også, så dette blir en helaften, forteller han.