Alt jul i butikkene

Blant dagligvarebutikkene, var det i år Rema 1000  Malvik Senter som var først ute med julemarsipanen.

JUlegodt

 

JulebrusMalviknytt tok en rundtur innom alle dagligvarebutikkene i kommunen, for å ta temperaturen på om julen begynte å nærme seg. Alle butikkene hadde fått julebrus inn i butikk i løpet av denne uke. Alle butikkene hadde den tradisjonelle Julebrusen fra E. C. Dahls, men flere hadde også Hamar og Lillehammer Julebrus, som forøvrig også er i en lett variant. Noen butikker vil også ha kjedenes egen julebrus tilgjengelig i hyllene.

På Rema 1000 Malvik Senter, slår vi av en prat med Fred Hansen og spør om han ikke syntes julen kommer vel tidlig.

– Jo, og det kan jo være derfor den marsipanen som kom til butikken i går, kalles tidligmarsipan. Jule kommer nok ikke før i midten av november her i butikken. Kunne nok ha tenkt med at den ikke kom før i starten av desember, men det er realistisk å anslå at det vil bli i midten av november. Men når det er sagt, så var det en aldri var julebrusen fra E. C. Dahls det største salgsproduktet vi hadde på mandag denne uken. Kunne nesten virke som om kundene hadde gått og ventet på at vi skulle sette den ut i butikken på mandag, forteller Fred Hansen.

Nå kan du altså få tak i den originale Julemarsipangrisen, både med og uten sjokoladetrekk, pakker med fem marsipanpølser og poser med det Nidar kaller Smågriser ved Rema 1000 på Malvik Senter og i løpet av de nærmeste dagene vil nok dette være å få kjøpt i alle dagligvarebutikkene i kommunen.