Kongen kommer til Malvik

Hans Majestet Kong Harald har i dag annonsert sitt første offisielle besøk til kommunen gjennom tidene.

Kongen vil besøke Midtsandtangen tirsdag 25.oktober 2016.

– Dette er en honnør til alle malvikinger og ansatte i Malvik kommune som gjør en god jobb for våre innbyggere. Det er mange rundt oss som er imponert over det vi får til i Malvik, for eksempel helsetunene for de eldre og friluftsaktivitetene på Midtsandtangen. Jeg er stolt over at dette har blitt lagt merke til og gleder meg til Hans Majestet Kongen kommer på besøk til Malvik kommune, sier ordfører Ingrid Aune (Ap) i et innlegg på Malvik kommunes hjemmeside.

Historisk besøk

Dette er kongens første offisielle besøk til Malvik kommune i løpet av hans 25 år lange periode som regent. Hans Majestet Kong Harald vil besøke Midtsandtangen friluftsområde på formiddagen, et besøk som er historisk på mange måter.

Etter besøket på Midtsandtangen vil Hans Majestet Kong Harald reise videre til Selbu.

– Vi skal skape en folkefest der aktive barn og eldre står i fokus. Det passer jo ekstra godt i år når vi i Malvik kommune feirer 125 år. Besøket er historisk, det blir det første offisielle besøket fra Hans Majestet Kong Harald til Malvik kommune.

Mer informasjon og program angående Hans Majestets besøk vil bli annonsert i løpet av kort tid på kommunens hjemmesider.