Rørte ildsjeler

Under idrettens hederskveld på fredag fikk ekteparet Turid Eidem Olsen og Stein Arne Olsen fra Hommelvik overrakt prisen som året ildsjeler.

I begrunnelsen heter det at de to har i en årrekke vært dypt engasjert i håndballavdelingen gjennom verv som trenere, sportslige ledere, ledere av Håndballavdelingen, kioskansvarlig og ansvarlige for cuper og håndballskoler.

– Jeg kjenner jeg er litt rørt, sa Turid Eidem Olsen rett etter prisutdelingen.

– Det er helt fantastisk, samstemmer ektemannen Stein Arne Olsen.

– Vi har mange timer i Malvikhallen, Sveberghallen og ikke minst gymsalen i Hommelvik og det er stas å bli satt pris på, sier de to.

Det var ordfører Ingrid Aune (AP) som overrakte prisen.

– Jeg blir jo nesten litt rørt selv når vi står her. Det er jo utallige timer som ligger bak å få en sånn pris. Det er jo en hedersbetegnelse og jeg tenker at den innsatsen dere har lagt ned gjennom så mange år det er stort og det er veldig artig å kunne dele ut en sånn pris til dere, som et lite tegn på takknemeligheten vi har i Malvik til dere, sa Ingrid Aune til ekteparet etter prisutdelingen.

– Vi ble overrasket da vi fikk beskjeden om at vi fikk denne utmerkelsen og det er ekstra artig at det er idretten selv som har foreslått oss, sier Stein Arne og Turid.

Og ekteparet Eidem Olsen hviler ikke lenge på sine laurbær.

– Det er håndballskole til uka, så på mandag er vi på plass i Sveberghallen igjen, sier Stein Arne Olesn