Musikkandakt på søndag

Søndag 2.oktober er det musikkandakt i Hommelvik kirke med sanger Eva Gullvåg Wermuth og kantor Torkil Skille.På programmet står flere populære musikalske gullkorn – blant annet den nydelige Gabriellas Sång, og Løvlands You Raise me up.

image
Eva Gullvåg Aasgaard Wermuth

Eva Gullvåg Wermuth er en norsk sanger og skuespiller. Etter mange år på musikkteater-scenen i Europa er hun nå tilbake i Norge og jobber som frilanser i Trøndelag og resten av landet.

Eva Gullvåg Aasgaard Wermuth kommer opprinnelig fra Herøy på Helgeland. Hun vokste opp i en musikalsk familie og oppdaget tidlig gleden ved å synge og utøve musikk. I barne- og ungdomsårene opptrådte hun hyppig i de forskjelligste sammenhenger, i kor, korps, og som sangsolist såvel i kirken som med eget band.

På jakt etter nye utfordringer og erfaring innen musikkteatergenren, reiste Eva i 2001 til Tyskland, -et stipend fra Sine Butenschøns Fond gjorde dette mulig. Gjennom samarbeidet med sangpedagog John Lehman i Hamburg, fikk hun snart fotfeste på det tyske musikalmarkedet i en lang rekke roller.
Fra sommeren 2015 bosatte hun og familien hennes seg i Norge igjen.

Musikkandakt i Hommelvik kirke, søndag 2.oktober kl 18.00