Snap Inc, Spectacles og Snapchat

Snapchat har de siste årene jobbet for å utvikle en helt ny type kamera, som har fått navnet Spectacles. Spectacles er en brille som kobles direkte til snapchat via Bluetooth eller Wi-Fi og overføre Memories direkte inn i programmet.

Brillen, eller Spectacles som produktet heter, vil snart være på markedet, skriver eierne av Snapchat på sine hjemmesider.

Tenk deg en av dine beste minner og at du kan gå tilbake for å se minnet slik du opplevd det. Det er derfor vi bygget Spectacles, skriver eierne av Snapchat på sine sider.

Spectacles skal v være en solbrille med et integrert videokamera som gjør det enkelt å lage Memories. Det er laget en av de minste trådløse kamera i verden, i stand til å ta en dags Snaps på én lading, og dette er integrert sømløst inn i et morsomt par solbriller. Brillene vil være tilgjengelig i tre forskjellige farger.

Memories kan da spilles på full skjerm, på hvilken som helst enhet, i alle retninger og fanger det menneskelige perspektivet med en 115 graders synsfelt.

I forbindelse med at selskapet har utviklet nye produkter har de nå valgt å endre navn på selskapet. Så fra 24. september endre selskap Snapchat navn, og heter nå Snap Inc.

Malviknytt.no har tidligere skrevet om at Snapchat har egne Geofilter her i Malvik:

Bruker du Geofilter?

Nytt Geofilter.