Foredrag om verdig eldreomsorg

Sykepleier Anne Merete Hage holder tirsdag 18.oktober foredrag på Vikhammer bibliotek med tema Verdig eldreomsorg.

Hage er fra Soknedal og er nå bosatt i Sunndal. Hun er utdannet sykepleier med hovedfag i sykepleievitenskap og har engasjert seg i den nasjonale kampen for en verdig eldreomsorg. Hun skriver om temaet i en egen blogg og i tidsskriftet Sykepleien.

Anne Merete Hage har i en kommentar beskrevet forholdene ved Hommelvik helsetun som  at Malvik kommune bryter eksisterende lovverk på alle punkter ut fra innholdet i et leserinnlegg forfattet av en pårørende til en beboer ved helstunet tidligere i høst.

Det blir åpnet for spørsmål fra publikum.

Arrangementet er et samarbeid mellom Malvik og Hommelvik pensjonistforening, Lions Club Malvik/Saxedatter og Malvik bibliotek.

Vikhammer bibliotek mandag 18.oktober kl 18.00