Norge på tvers – dag sju og siste etappe

Malviknytt har i de siste sju dagene skrevet om Kjersti Ervik og hennes tur, Norge på tvers.
Kjersti som bor på Bjørnmyra, fortalte før hun begynte å gå at hun har lenge hatt en plan om å gå Norge på tvers. Hun hadde planlagt å gå med sin eldste datteren på 19 år, men hun fikk seg jobb og kunne dessverre ikke bli med. Det stoppet ikke Kjersti, hun la ut på turen alene.

Etappe sju gikk fra Nedalshytta og til stedet der bilen var parkert, fem kilometer fra Storerikvollen.

image

– På Nedalshytta i går var det veldig mye folk og det ble veldig hyggelig utover kvelden. Nå er det bare å komme seg hjemover, men det har vært en helt fantastisk uke. Selv om jeg har gått alene, er det lett å komme i kontakt med andre på hyttene. Folk som går i fjellet er veldig hyggelige. Er ikke kommet hjem enda, snudde på grensa og gikk tilbake samme vei. Er på Storerikvollen nå og har fem km igjen til bil. Så blir ca 4 mil totalt i dag. Det skal bli godt å komme hjem og møte familien og å få seg en dusj, skriver Kjersti i sin siste oppdatering til Malviknytt fra denne turen.
En stor takk til Kjersti Ervik, for at leserne av Malviknytt.no har fått tatt del i turen, Norge på tvers.
Her kan du lese om alle etappene Kjersti gikk: