Loppis er poppis

Klasse 10 A ved Hommelvik Ungdomsskole arrangerte i helgen loppemarked, hvor inntekten skal gå til klassetur på slutten av skoleåret.

img_8603Malviknytt tok turen innom på søndag og møtte der Marte Weisethaunet. Marte var en av elevene som hadde til oppgave å regne over hvor mye hver enkelt skulle betale, ta i mot kontanter eller påse at folk vippset over det avtalte beløpet.

– Nå begynner det å ry inn med folk, det har vært litt rolig fra starten av i dag. Det har gått en del av glassting og jeg syntes salget har gått rimelig bra, forteller Marte og legger til at hun håper klassen får inn såpass med penger at dem kan dra på klassetur til København.

 

img_8611Inni det ene rommet på paviljongen ved ungdomsskolen, finner vi Bernt Petter Brandslet, han driver å priser ned varene. Klassen vil selvfølgelig bli kvitt det meste av tingene, samtidig som de vil ha mest mulig penger i klassekassen.

– Så nå kan folket gjøre et kupp her, forteller Bernt Petter i det han priser varene ned til fem kroner.

img_8622Monica Lundlie Brandslet er godt fornøyd med salget og håper det vil komme folk helt frem til dørene stenges.

– Salget på kaffe og kaker har gått litt tregt, men det er solgt mange varer på loppemarkedet. Elevene har vært flinke til å jobbe, spesielt var de superflinke på fredag da alt skulle settes utover, sier Monica og legger til at alle foreldre og foresatte har hatt sine vakter i gjennom hele arrangementet.

img_8627

I gangen møter vi alltid like blide Mona Källman og Cathrine Eck Skipperø som er godt fornøyde med helgens dugnad.