Norge på tvers – dag fire

Kjersti Ervik, fra Bjønmyra har nå kommet til dag fire av turen Norge på tvers. 

Vi følger Kjersti når hun oppfyller sitt eget mål, om å gå Norge på tvers. En tur hun egentlig skulle gå sammen med den eldste datteren sin, men da datteren fikk seg ny jobb la hun like godt ut på turen alene.

Malviknytt har tidligere skrevet om etappe to, fra Kvitfjellhytta til Prestøyhytta og etappe tre fra Prestøyhytta til Schulzhytta.

Etappe fire gikk fra Schulzhytta som ligger midt i hjertet av Roltdalen og Skarvan Nasjonalpark og til Ramsjøhytta som ligger åpent til ved osen av Ramsjøen. Ramsjøhytta ligger med utsikt utover sjøen, Fongenmassivet og langt mot øst, Sylmassivet.

Skjermbilde fra ut.no
Skjermbilde fra ut.no

– Jeg er nå fremme på Ramsjøhytta og det ble en forholdsvis lett etappe i dag. Men det har vært en tur, i  flott fjellterreng. Dagen startet med sol, etterhvert ble det litt mer skyet, men fortsatt er det fint turvær. I dag møtte jeg for første gang folk mens jeg var ute og gikk. Jeg møtte en dame som kom fra Ramsjøhytta og skulle til Schultzhytta, altså motsatt av meg. Rein så jeg i dag også. Ramsjøhytta ligger flott til ved Ramsjøen, så i dag benyttet jeg anledningen til å få vasket meg litt med å ta en bad, skriver Kjersti i dagens oppdatering.

Malviknytt håper mobildekningen holder seg såpass bra, slik at Kjersti kan fortsette å gi oss sine daglige oppdateringer. Vi ønsker henne en riktig god tur videre.