Norge på tvers – dag to

Kjersti Ervik fra Bjørnmyra, har kommet til dag to av turen Norge på tvers.

Tirsdag gikk hun fra Kvitfjellhytta, som ligger til sørøst for Gråvatna og Kvitfjell i Stjørdal kommune til Prestøyhytta. Prestøyhytta ligger rett innenfor grensa til Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

Skjermbilde fra ut.no

–  Jeg våknet stiv og støl tirsdag, men det kom seg bare jeg kom meg ut av senga. Det var et flott vær, hele dagen. Turen startet tungt med myr og skogsterreng.

Kjersti har sendt Malviknytt.no nydelige bilder fra turen.

– Jeg skvatt skikkelig da jeg skremte opp 4-5 skogsfugl. Etterhvert gikk terrenget over til fjellterreng og merket da at det ble mye lettere å gå. Var en forholdsvis kort tur tirsdag, så jeg var fremme ved Prestøyhytta etter ca 4 timer. Kjente det var helt greit, og benyttet resten av dagen til å sitte og slappe av i solveggen, skriver Kjerst og legger til at det ikke er ensomt på Prestøyhytta, for det bor også tre jegere der, så hun har selskap.