Lopper, kaker og klassetur

Lørdag 24. og søndag 25. september arrangerer klasse 10A ved Hommelvik ungdomsskole loppemarked.

Malviknytt tok turen til klasse 10 A og slo av en prat med sju av jentene i klassen.

dsc_0008

Victoria Christina Halvorsen Vårtun, Rebekka Hofstad Gjære, Marthine Eck, Silje Helene Moberg Renanger, Malin Kjøsnes Haagenstad, Linnea Forsmo og Oline Didriksen utgjør en pratsom, men veldig trivelig jentegjeng.

Lapper og lopper

– Vi har delt ut lapper til naboer, familie, venner og kjente for å fortelle at det skal være loppemarked til helgen, forteller Silje.

– Ble dessverre litt rot om hvor det skulle være, så det er greit å få med at det skal være i paviljongen på skolen, legger Malin til.

Etter sommerferien har elevene og deres foresatte jobbet for å få inn lopper, slik at klassen kan arrangere loppemarked.

– Veldig mange har levert inn ting. Hjemme hos oss har vi ryddet i boden og funnet masse, forteller Linnea.

Inntekten fra loppemarkedet skal inn i klassekassen og brukes til avslutningstur og forhåpentligvis vil arrangementet gi et godt økonomisk overskudd slik at klassen kan dra på en flott tur.

– Vil vi ha en bra tur, må vi bistå, sier Victoria.

– Ja, vi vil jo ikke på en telttur liksom heller da, sier Rebekka.

– Telttur? Nei, hytte eller hotell er minimum standard, sier Silje.

Jentegjengen drømmer seg litt bort, med London, København og Östersund da Silje tar ansvar og sier at det kommer jo helt an på hvor mange penger de får samlet inn.

Kaker og premier

Elevene skal også være med å selge kaffe, saft og kaker under loppemarkedet, så på spørsmålet om det er elevene som skal bake, kommer det litt forskjellige svar.

– Jeg skal bake selv, sier Silje.

– Det skal jeg også, sier Linnea.

– Tror faktisk ikke folk vil at jeg skal bake, så det skal mamma gjøre innrømmer Victoria.

– Ikke jeg heller, for jeg brenner alt, avslører Rebekka.

Alle elvene i klassen har levert inn en gave, som skal være premier til tombola som klassen også skal ha under loppemarkedet. Så her skal det være store muligheter for å både gjøre et røverkjøp og vinne flotte premier.

Det er nok en kjensgjerning at det er engasjerte foreldre som også står bak dette arrangementet og det er elevene helt enige i.

– Superforeldre, sier Oline.

– Ja, har det ikke vært for dem så har vi nok endt opp med telttur på Midtsand sier jentegjengen takknemlig.

https://vimeo.com/183467351/settings

Klasse 10A ved Hommelvik Ungdomsskole ønsker med dette, alle hjertelig velkommen til loppemarked i paviljongen ved Hommelvik Ungdomsskole, både lørdag og søndag i tidsrommet 11:00-16:00.