Buss for tog i helga

Helgen 17. – 18. september utfører Jernbaneverket nødvendige oppgraderinger på jernbanen. Dette berører togtrafikken på Nordlandsbanen, Trønderbanen og Meråkerbanen. NSB tilbyr sine kunder alternativ reise og setter opp busser for innstilte dagtog.

– Har du en NSB-billett med tog denne helgen, møter du opp på stasjonen som normalt etter oppsatt rutetid. Siden vi ikke får kjøre tog mens arbeidet på linjene pågår, tilbyr vi en alternativ reise med buss denne helgen. Reisetiden kan bli litt lenger, men vi vil gjøre vårt aller beste for å få kundene frem til rett tid, sier salg- og markedsansvarlig for Trønder-, Røros- og Meråkerbanen, Hilde Lyng i en pressemelding.

– Det er viktig å merke seg at nattogene på Nordlandsbanen innstilles uten alternativ transport natten mellom lørdag 17. og søndag 18. september. Dette gjelder både nattogene fra Bodø til Trondheim og nattogene fra Trondheim til Bodø, sier Lyng.

Ved søk på nsb.no eller i nsb app er avgangene som blir berørt merket med informasjon.

NSB oppfordrer kunder som er usikre på hvordan dette påvirker deres reise om å sjekke på nettet eller kontakte NSBs kundesenter på telefon 815 00 888.

Se gjerne også nsb.no her for full oversikt.