Vil du synge med DDE

Koret Vika Melodika i Hommelvik ønsker seg flere medlemmer, gutter og jenter, for å opprettholde aktiviteten i koret.

De øver hver uke på Hommelvik skole og det er unger fra 2. til 7.klasse som er med og nå trengs det flere stemmer i korrekkene.

– Det var bare seks, sju som møtte opp forrige uke, i dag er det 14-15 som er her, men vi har plass til enda flere, forteller Camilla Jensen som er nestleder i Vika Melodika. Sammen med Wenche Andersen som også er forelder i til en sangerne i koret går de nå ut å ønsker at flere vil være med å synge.

Julekonsert med DDE

En av de faste sangoppdragene til koret fra Hommelvik er julekonsert med DDE i Olavshallen i Trondheim.

Synger med DDE (Foto: privat)
Synger med DDE (Foto: privat) (klikk for større bilde)

– Det har vi avtalt at vi skal være med på i år også, det blir kjempeartig, sier Camilla Jensen.

Det er snakk om å være med på noen sanger i fem konserter sammen med ett av landets fremste live-band.

– De som har vært med før har storkosa seg sammen med Bjarne Brøndbo og resten av guttene i DDE.

– Vi ønsker at koret er så stort som mulig og tenker at vi bør være oppimot et tjuetalls sangere på disse konsertene, så det er bare å kaste seg uti det.

– Å synge i kor er helt ufarlig, det er bare artig og sosialt, sier Wenche Andersen som ogås håper det er noen gutter som vil synes det er kult å få synge med DDE før jul.

Trenger dirigent

En av utfordringene er at Vika Melodika mangler dirigent når høstsesongen nå har startet.

– Dessverre så sluttet dirigenten vi hadde i fjor og nå er vi på leting etter ny. Vika Melodika er også rammet av kuttet i dirigentstøtten fra Malvik kommune men noe skal vi jo klare å betale en dirigent, sier Camilla Jensen.

– Så om det finnes en musikkstudent eller lignende så ta kontakt med oss. Vi har egen side på Facebook hvor vi kan kontaktes.

I tillegg til å synge sammen med storheter som DDE deltar Vika Melodika på vår- og høstkonserter og de har vært med på UKM.

– Vi satser nå på Norske sanger og det er ungene i koret som får bestemme hvilke sanger de skal synge. Det er viktig at vi gjør det på ungenes premisser, sier Camilla Jensen og Wenche Andersen.