Enklere å finne frem

I dag har det kommet opp ny informasjon på noen av skiltene i Hommelvik.

Det er avdelingen, Skilt og Renhold ved Mesta AS som har ansvaret for dette. Malviknytt slo av en prat med Bjarte Kulseth og Rune Hansen i det de skiftet informasjon på skiltet ved Toresenberget i Hommelvik.

Tidligere sto det ikke «Helsetun» og «Rådhus » på skiltene og for å få plass til dette måtte plassering av teksten endres.

Det var to blide karer som sto for jobben og de fortalte villig om de endringer som ble gjort.

– Det er også vi som har satt opp skiltene for Malvikstien og oppå Stav, forteller Kulseth, som legger til at han har både bodd på Vikhammer og i Hommelvik.

– Det er to skilt som er endret i forhold til rundkjøringen mot Mostadmark, forteller Rune Hansen og peker på skiltet som er rett utenfor redaksjonslokalene til Malviknytt, i den gamle stasjonsbygningen i Hommelvik.

 

Malviknytt blir også gjort oppmerksom på at det også har kommet opp nye skilt inn til rådhuset, og både Kulseth og Hansen oppfordret Malviknytt til å også informere om disse nye skiltene. En oppfordring vi selvfølgelig følger og tar turen oppom innkjøringen til rådhuset. Her er det nå skiltet både til «Rådhus», «Lege», «Kulturhus» og «Helsetun».

 

 

 

Rune Hansen, til venstre og Bjarte Kulseth, til høyre på bildet.