Tettpakket høst på Cafe Rampa

Cafe Rampa i Hommelvik fortsetter sin kulturformidling, en aktivitet som de også har fått kulturprisen i Malvik for og går høsten i møte med mye på plakaten.

Allerede fredag 16.september er det klart for Charlotte Audestad med band og neste alle 100 billettene er solgt.
Charlotte Audestad beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor. I mars 2013 gav hun ut sitt debutalbum «På feil si’ av vei’n» til strålende kritikker. Året etter kom «Livet e fort kort te å bare ha det greit» som også fikk svært god mottakelse fra publikum og presse.

Travel høst

Fredag 14.oktober er det klart for konsert med «Kiss alive tribute band» fra Trondheim som lager et spektakulært sceneshow med glam og rock & roll, sminket og utkledd som sine helter fra den verdenskjente gruppa. Billettene er allerede i salg på nettstedet hoopla.no.

Torsdag 17.november er det damene i «Vika Voices» som skal fylle Cafe Rampa med sang og musikk i en egen konsert.

– Deretter er det sesong for julebord og med kanskje noen overraskelser på plakaten forteller Hannecke Glasø og Kristin  Winsjansen til Malviknytt når vi stakk innom.