Tømmer kassa før loppemarkedet

UL Vidar arrangerer sitt årlige loppemarked søndag 11.september i Vidarhall på Vikhammer.

Barbro Halvorsen i UL Vidar kan fortelle at de har fått inn mange fine og gamle ting.

– Det er mange hytteeiere i bygda som rydder litt i ny og ne. Vi får da inn mange fine og gamle ting som jeg syns hører med på et loppemarked.

Kronerulling for kjøkken

– Vi har holdt på i flere år å spart til nytt kjøkken, forteller Barbro Halvorsen i ungdomslaget. Kjøkkenet er nå kjøpt og bestilt. Vi måtte fjerne en del fra bestillingen for å få råd til det. Vi vil kjøpe de manglende deler når eller hvis vi får inn penger til det.

– Det meste av inntekten gjennom året, går til drift av huset så vi har i tillegg satt i gang kronerulling i bygda. Til nå har det vært litt laber respons. Men vi bestemte oss på et møte nylig for å kjøpe nytt kjøkken, men da uten fronter og hvitevarer. Vi tar en sjanse, da vi tømmer hele pengebeholdningen vår.

– Så nå håper vi på masse besøk på loppemarkedet hvor det vil være lopper for store og små, salg av kaffe, saft og kaker, sier Barbro Halvorsen i UL Vidar.

Konto for kronerulling for nytt kjøkken er: 4212 15 86198. Husk å merke med navn! De trekker ut en bidragsyter som får en overraskelse.

Loppemarkedet er på Vidarhall søndag 11.september fra kl 10.00 – 16.00.

IMG_9927
Mye lopper og folk under fjorårets loppemarked.