Hege fra Hommelvik kan bli Miss Norway

Hommelvikkvinnen Hege Lianne Williams (22) kan bli Miss Norway 2017.

Hun er født og oppvokst i Hommelvik, hvor hun bodde fram til hun var ferdig med barneskolen. Da hun var 11 – 12 år flyttet hun til Spania, men bor hun nå i Åros i Buskerud.

– Jeg har tenkt på det lenge og har endelig meldt meg på denne konkurransen for jeg har veldig lyst til å jobbe i modell, kosmetikk og skjønnhetsbransjen, sier Hege.

Hege Lianne Williams Foto: privat
Hege Lianne Williams Foto: privat

– Drømmen min har alltid vært å bli profesjonell musiker, da jeg lærte meg gitar som 7 åring. Nå spiller jeg så og si alt av instrumenter, jeg synger og skriver låter. I tillegg er jeg utdannet fotograf, vippetekniker, negldesigner og er i læring for tatovering, piercing og kroppskunst. Noe som skiller meg litt ut fra den klassiske Miss Norway utøveren.

– Jeg har alltid vært fornøyd med å stå bak kamera, men det å være foran kamera er det jeg virkelig elsker og jeg har de siste årene også vært med litt på tv, på NRK og Tv2. Samtidig har jeg vært modell for flere oppdrag og har stortrivdes med det. Jeg har i tillegg til standard modelloppdrag også drevet med litt alternativmodell arbeid, det vil si å stå frem med knallfarget hår, piercinger og tatoveringer.

Ingen selvfølge

Hege har hatt helsemessige utfordringer og en tøff fortid som kunne gjort henne ufør.

– Jeg har vokst opp i det noen vil kalle en alternative familie, vi var aldri som resten og det er jeg strålende glad for. Noe mange brukte negativt, og jeg ble vel nærmest mobbet på grunn av dette, forteller hun.

– Større problem har det vært at jeg har vært kronisk syk med Menieres sykdom siden jeg var 12 år. Jeg har vært sengeliggende i mange år og mistet nok både venner, mye skoletid og sosial liv.

– I 2013 ble sykdommen grusomt forverret og jeg ble sengeliggende sammenhengende i et år og fikk beskjed om at jeg skulle bli ufør. Men jeg har frem til nå bygget meg opp og jeg er tilbake sterkere enn før. Jeg vil helt ærlig si at jeg er levende bevis på at man kan leve ut og oppfylle drømmer selv om man er syk, forteller Hege åpenhjertig.

Misseskole

Nå har hun blitt student og satser alt på å komme til finalen i Miss Norway.

– Drømmen er å vinne kronen og å komme meg til Miss Universe. Samtidig som jeg konkurrerer, søker jeg meg inn på studier i visuell kommunikasjon i Oslo og fortsetter med organisasjonsarbeidet mitt for dyrenes rettferdighet.

– Nå i september skal jeg delta på Miss Norway sin «Misseskole» hvor noen av temaene vi får lære om er blogging, sponsorarbeid og markedsføring.

– I Miss Norway er det ikke bare utseende men også ferdigheter som er avgjørende for hvor langt man når, forteller Hege Lianne Williams.

Hege med bok Foto: privat
Hege med bok Foto: privat