Malvik Bondelag med Åpen Gård

Norges Bondelag ønsker gjennom Åpen Gård å gi folk gode opplevelser om norsk landbruk. Hvert år arrangerer lokale bondelag, Åpen Gård på gårder over hele landet for å spre kunnskap om norsk landbruk.

HestLørdag 27. august, i tidsrommet 12:00 til 16:00 inviteres det til Åpen Gård også her i Malvik. Malvik Bondelag skriver at dette arrangeres til Karl-Erik Leistad, på gården Torp Øvre oppi Hasetvegen . Her vil det bli muligheter for å se mange slags husdyr, som hest, kalv, sau og gris. Du kan delta på ulike aktiviteter, som hopp i høyet, potetopptaking eller prøve å ri på en hest.

Malvik Bondelag skriver at det blir mulighet å få kjøpt grillmat, is, saft, kaffe og vafler.

Arrangementet er gratis, men du betaler for parkering av bilen og noen av aktivitetene. Gården finner du ikke langt fra Malvik kirke og det skal være godt skiltet fra fylkesvegen ved avkjørsla til Malvik kirke.