Fra Grønberg til Malvik Senter

Hommelvik fysioterapi som har holdt til i sykehjemmet på Grønberg i Hommelvik blir fra og med mandag av å finne på Malvik Senter.

Der vil fysioterapeutene Hege Mandal og Bente Thomassen flytte inn og åpne sin virksomhet i lokalene hvor det tidligere var bingo.

– Her har vi holdt til i mange år, jeg for min del i 16 år, så det skal blir greit å flytte til ett nytt sted, sier Bente Thomassen.

De driver med såkalt kommunalt driftstilskudd, noe som medfører litt forpliktelser ovenfor kommunen, men de er selvstendige fysioterapeuter.

– Nå blir det å kjøre flyttelass i helgen og å komme i orden i de nye lokalene som er litt annerledes, men omtrent på samme størrelse. De får en annen fasong og det blir frese farger og nytt og fint, sier Hege Mandal.

Inngangen vil bli fra parkeringsplassen og de skal ha egne åpningstider som før.

– Det meste blir jo som før, men på en annen plass, forteller Hege.

Hun har vært med og sett på ulike løsninger og lokaler og landet til slutt på Sveberg.

– Vi har vurdert både Hommelvik Sjøside og ulike lokaler Hommelvik sentrum, det at vi går for Malvik Senter er vi glade for og vi føler at vi er godt mottatt av eierne her oppe.

Senterleder Øyvind Slotterøy ved Malvik Senter ser positivt på nykommerne.

– Jeg tror det vil være med å berike senteret og kanskje vil de utfylle noen av de virksomhetene som er fra før, som for eksempel treningsstudioet, sier han.

Nytt telefonnummer

I forbindelse med flyttingen skifter Hommelvik Fysioterapi telefonnummer.

Fra mandag, vil nytt nummer til Hommelvik Fysioterapi være 46 51 65 41.