Soulsister samles igjen

De sju damene som utgjør Soulsister går torsdag 25.august igjen på scenen.

Denne gangen er det på Nidelven Bar & scene i Trondheim damene samles for å servere «sang og musikk for hjerte og sjela» som initiativtaker og primus motor Kristin Håkonsdatter Sjöberg omtalte det under konsertene på Cafe Rampa i mai.

En «søster» til

Siden konsertene i mai har ensemblet blitt utvidet med keyboardisten Una Leijenaar (20).

– En talentfull ung dame som studerer musikk i Trøndelag. Når hun setter seg bak tangentene kommer Trude Bekkavik fram sammen med de andre vokalistene og trøkker til i noen fantastiske låter, sier Kristin Håkonsdatter Sjöberg.

Trøkk og show

Med et repertoar bestående av klassikere og hits samt noen egne låter – udødeliggjort av internasjonalt kjente rock-, blues- og soulartister – vil damene invitere seg inn i sjela din med låter som Aretha Franklins «Think», Eurythmics «Sisters Are Doin’ It for Themselves» og Ella Fitzgeralds «Cry Me a River».

– Dette blir en annerledes opplevelse. Mye trøkk, mye show! En må våge å glitre litt på scenen, våge å ta den «helt ut», sier Kristin Håkonsdatter Sjöberg.

Hun er idémaker, arrangør, regissør og primus motor for prosjektet som samler noen av Trøndelags ypperste kvinnelige vokalister og musikere.

– Vi er sju temmelig ulike damer, både hva gjelder alder, artisterfaring, musikkstil og -utdannelse. Den yngste er 22 år, den eldste 51. Men sammen er vi souldynamitt.

Soul Sister har planer om å komme tilbake på Cafe Rampa men det er ennå ikke avklart når.